Wolcum Yole! Tervetuloa Joulu!

15/12/2016

piaceren_kuva

 

Joulun juhlakausi! Myönnän: rakastan talven juhlatunnelmaa! Ahdistavaa stressiä joulun valmisteluista en suostu ottamaan - juhlatunnelma syntyy aivan muista aineksista: iloinen yhdessäolo ystävien ja perheen kera, joulun valot, kynttilät, kukat, tuoksut ja maut - ne luovat minun juhlani. Ja tietysti joulun ajan musiikki!

 

Si, si..Piacere! Vokaaliyhtyeeni Piacere on toiminut konsertoiden 10 vuotta. Rakkaana ohjelmistona kautta vuosien ovat mukana kulkeneet joulun ajan laulut. Olihan ensimmäinen konserttikappaleemmekin Benjamin Brittenin säveltämä ”Ceremony of carols”.

 

Erityisenä helmenä olemme tänä jouluna vaalineet aaton aaton konserttia: kaikista kiireisimpänä iltana ennen joulua haastamme ihmiset ottamaan riskin: tulisikohan se joulu siinäkin tapauksessa jos uskallan irroittaa kiireestä - sallia itselleni ja rakkailleni rauhoittumisen hetken? Mitä se voisi tuoda tullessaan sisimmälleni? Ja sen myötä läheisilleni?

 

23.12.2016 klo 20.00 Hauhon vanha kivikirkko on juhla-asussaan: aloitamme glögitarjoilulla. Sen jälkeen kanssani musisoimassa:

 

  • Sibelius-opiston poikakvintetti
  • Vokaaliyhtye Piacere Taina-Maaria Rautasuon johdolla
  • Ari Lehtonen, piano ja urut
  • Aleksi Freund, piano
  • Joulurunoja meille lausuu Maija Lampinen.

 

Wolcum Yole!

 

17.12. 2016 klo 18.00 Hattulan kirkko: Piacere, joht. Taina-Maaria Rautasuo, Pia Freund, sopraano, Päivi Severeide, harppu, Ari Lehtonen, piano ja urut.

 

23.12. 2016 klo 20.00 Hauhon kirkko: Sibelius-opiston poikakvintetti ja Piacere, joht.Taina-Maaria Rautasuo, Pia Freund, sopraano, Maija Lampinen, lausunta, Aleksi Freund, piano, Ari Lehtonen, piano ja urut.

 

 


<< Palaa